Pestszentlőrinc, Pestszentimre

 
 
 
 
 
 
 
 
Óvodások – 3-6 éves korig

Nem korai, és nem nyelvoktatás… Jó lehetőség a kisgyermekek fogékony életszakaszának kihasználására, egy új nyelv elsajátítására. Tudod, hogy kisgyermeked agyi kapacitása lenyűgöző sebességgel nő? Egy átlagos óvodás gyermek szókincse 2 évesen 3-400, 3-4 évesen 600-1000, 4-5 évesen pedig 1000-1500 szó. Te szülőként te is tapasztalod, hogy milyen gyorsan sajátítja el a dalokat, mondókákat, meséket.

Emlékszel még gyermekkorod kedvenc mesehősére és annak dalára, mondókájára?
Hát persze!

Ezek szerint gyermekként te is észrevétlenül megtanultad! Na és hogy állsz a történelem érettségi tételeddel, arra is ugyanígy emlékszel?

Gyermekednek ez egy soha vissza nem térő, különleges időszak, a leghatékonyabb a nyelvtanulásra hiszen ebben az időszakban még játszva, az anyanyelvéhez hasonlóan, természetes módon képes elsajátítani bármilyen idegen nyelvet – akcentus nélkül.


Fun With Flupe,
More Fun With Flupe,
Nat and Friends,
More Nat and Friends
tanfolyamaink kifejezetten az óvodás korosztály igényeihez és érdeklődéséhez igazodnak. Nálunk nemcsak meséket, dalokat és mondókákat tanulnak a gyerekek, hanem mindennapi szituációkban is megtanulnak kommunikálni. Például hogyan kell angolul vásárolni, mit kell mondani az orvosnál, vagy hogyan kell rendelni egy étteremben. Próbáljátok ki egy nyaralás alkalmával! 😉

Nálunk az óvodáskori angoltanulás nem azonos az iskola-előkészítővel, sokkal több annál.

Tanfolyamaink során olyan komoly nyelvi alapokkal ruházzuk fel gyermekedet, amelyek lehetővé teszik, hogy már 2-3. osztályos korára könnyedén junior nyelvvizsgát tehessen. Így iskolakezdéskor – amennyiben idegen nyelv választásra kerül sor – , érdemes egy második idegen nyelvet (pl.: németet, spanyolt, olaszt) elkezdeni.

A Helen Doron Early English komoly előnyt jelent a későbbiekben gyermeked számára, hiszen egy állásinterjún nem azt fogják tőle kérdezni, hogy „Beszélsz-e angolul?”, hanem azt, hogy „Az angolon kívül milyen nyelven beszélsz még?”

Ekkor te szülőként boldogan, és elégedetten hátradőlsz, mert tudod, hogy mit fog felelni.
Jelentkezz most és gyere el gyermekeddel ingyenes bemutató óránkra!