Pestszentlőrinc, Pestszentimre

 
 
 
 
 
 
 
 
Munkatársaink

Silling Veronika – nyelviskolavezető, tulajdonos
Verához bármilyen kéréssel, észrevétellel nyugodtan fordulhattok az iskolában (vagy telefonon/e-mailben) és biztosak lehettek benne, hogy talál megoldást. Egy valamit azonban mindig szem előtt tart: első a gyerekek érdeke. Humánszervező szakmájából adódóan az „ügyfélközpontúság” teljesen természetessé vált az egész iskolában.
Egy gimnazista fiatalember, egy általános iskolás lány és egy pöttöm kislány anyukája.
Gyakran beszélget a diákokkal (órák alatt pedig a szüleikkel), naprakész a bölcsi-ovi-iskola választás, beszoktatás problémáiban.

Gyöngyösi Tibor – nyelviskolavezető, tulajdonos
Tibor tartja a kapcsolatot kerületünk bölcsődéivel, óvodáival, iskoláival és egyéb intézményeivel. Sokszor Kangi-nek (kenguru jelmezbe bújva) álcázza magát a rendezvényeinken, nyáron szórakoztatja a táboros gyerkőcöket. Az irodában vele is sokat találkozhatsz, ha szükséged van segítségre nyugodtan fordulj hozzá.
Egy fiú és két lány apukája.
Ha gyerkőcöd elakadt a töri háziban és délután pont angolra jön, akkor csak kérdezze Tibit, mert a történelemben verhetetlen.

Tanáraink

Antal Csilla – Helen Doron tanár, énektanár
Fantasztikus kisugárzású tanár néni, akinek kreativitása és lelkesedése határtalan. Gyönyörű énekhangját minden óráján hallhatják kis és nagy diákjai. Iskolánkban babákat, ovisokat és iskolásokat is tanít, valamint találkozhattok vele a Babies and Moms Club-ban is.
Egy kétnyelvű, iskolás kislány anyukája.

Kálnai Zsuzsanna – Helen Doron tanár, általános és középiskolai angoltanár
Zsuzsi néni nagyon tapasztalt tanár néni, képes a legcsibészebb gyerkőcöt is egy szempillantásával együttműködésre bírni. (Nem vicc, tényleg így van!)
Három gyermek, egy főiskolás lány, és két gimnazista: egy fiú és egy lány anyukája.
Nagyon jó humora van és gyönyörűen énekel, amit minden órán meg is mutat a gyerekek legnagyobb örömére. Nem ismer lehetetlent az élet semmilyen területén, így a tanításban sem.
Baba kortól egészen a nyelvvizsgákig elkíséri diákjait.

Lakó Eszter – Helen Doron tanár, nyelvész
Eszti néni az ovisoktól kezdve a kamaszokig minden diákunk szívébe belopja magát a jókedvével és a vicces helyzetekkel, amiket az órán teremt.
Sok a szülő nevetve csak ennyit mond míg várják a csemetéjüket: „Jó buli van odabent, mi mikor mehetünk?”
Ennek ellenére komoly munka folyik Eszti óráin is, hisz ő készítette fel azokat a diákjainkat (13-14 éveseket) akik legelőször tettek nálunk Cambridge B2-es (középfokú) vizsgát, és ugyanazon diákok 17 évesen már a felsőfokú (C1) nyelvvizsgájukat is kezükben tarthatták.

Tóth Erzsébet – Helen Doron tanár, fordító, gyermek- és női jógaoktató
Böbe néninél pozitívabb, elfogadóbb szemléletű emberrel nehéz találkozni. Az órái, még a nyelvvizsgára készítők is tele vannak vidámsággal, remek feladatokkal, ahol az angol mellett edzi és növeli a gyermekek önbizalmát is.
Nagy alázattal fordul a tanítványai és a tanítás felé.
Iskolánkban jógafoglalkozásokat is tart a növendékeknek, mely az angoltanítás mellett a másik hivatása.

Makai Ágnes – Helen Doron tanár, gyermek nyelvoktató
Ági nénit hatalmas lelkesedéssel veti bele magát az angolórákba. Mindig kitalál valami újdonságot, amik nagyon motiválják a tanítványait. A pici babáktól a nagy iskolásokig mindenki jól érzik magát az óráin. Végtelen kedvességével és profizmusával a legrakoncátlanabb nebúlót is megszelidíti.
Egy ovis kisfiú anyukája.

Kissné Schweibert Edit – Helen Doron tanár, általános iskolai angoltanár
Edit néni egy igazi maximalista a tanítás terén. Csupaszív tyúkanyóként terelgeti tanítványait, akikre az órákon nagyon figyel, és az órákon kívül is mindent tud róluk. Babáktól a kamaszokig minden korosztályt tanít.
Egy tündéri kisfiú anyukája.
Edit szabadidejében is a gyerekek körül „forog”. Mindig talál nekik valamilyen fejlesztő, az angolórákon is használható játékot, feladatot, eszközöket.