Pestszentlőrinc, Pestszentimre

 
 
 
 
 
 
 
 
Munkatársaink

Silling Veronika – nyelviskolavezető, tulajdonos
Verához bármilyen kéréssel, észrevétellel nyugodtan fordulhattok az iskolában (vagy telefonon/e-mailben) és biztosak lehettek benne, hogy talál megoldást. Egy valamit azonban mindig szem előtt tart: első a gyerekek érdeke. Humánszervező szakmájából adódóan az „ügyfélközpontúság” teljesen természetessé vált az egész iskolában.
Egy egyetemista fiatalember, egy középiskolás lány és egy ovis kislány anyukája.
Gyakran beszélget a diákokkal (órák alatt pedig a szüleikkel), naprakész a bölcsi-ovi-iskola választás, beszoktatás problémáiban.

Gyöngyösi Tibor – nyelviskolavezető, tulajdonos
Tibor tartja a kapcsolatot kerületünk bölcsődéivel, óvodáival, iskoláival és egyéb intézményeivel. Sokszor Kangi-nek (kenguru jelmezbe bújva) álcázza magát a rendezvényeinken, nyáron szórakoztatja a táboros gyerkőcöket. Az irodában vele is sokat találkozhatsz, ha szükséged van segítségre nyugodtan fordulj hozzá.
Egy fiú és két lány apukája.
Ha gyerkőcöd elakadt a töri háziban és délután pont angolra jön, akkor csak kérdezze Tibit, mert a történelemben verhetetlen.

Tanáraink

Antal Csilla – Helen Doron tanár, énektanár
Fantasztikus kisugárzású tanár néni, akinek kreativitása és lelkesedése határtalan. Gyönyörű énekhangját minden óráján hallhatják kis és nagy diákjai. Iskolánkban babákat, ovisokat és iskolásokat is tanít, valamint találkozhattok vele a Babies and Moms Club-ban is.
Egy kétnyelvű, iskolás kislány anyukája.

Dorogi-Kovács Éva – Helen Doron tanár, általános iskolai magyar- és angoltanár
Évi néni nagyon tapasztalt tanár néni, remek ötleteivel és türelmével képes a legcsibészebb gyerkőcöt is együttműködésre bírni.
Érdekes faladatokat visz az órákra kicsiknek és nagyoknak is egyaránt.
Ovis, iskolás és nyelvvizsgás tini csoportokban találkozhattok vele.

Harkai Judit – Helen Doron tanár, holland- és angoltanár hallgató
Judit néni az ovisoktól kezdve a kamaszokig minden diákunk szívébe belopja magát türelmével, végtelen kedvességével. Nem csak az órai anyaggal, hanem a gyerekek, kamaszok lelkével is sokat foglalkozik, mindig erősíti önbizalmukat.
Az angoltanítás mellet a holland nyelv a másik nagy szerelme. Kezdő és nyelvvizsgára készülő angolcsoportokat is tanít.

Makai Ágnes – Helen Doron tanár, gyermek nyelvoktató
Ági nénit hatalmas lelkesedéssel veti bele magát az angolórákba. Mindig kitalál valami újdonságot, amik nagyon motiválják a tanítványait. A pici babáktól a nagy iskolásokig mindenki jól érzik magát az óráin. Végtelen kedvességével és profizmusával a legrakoncátlanabb nebúlót is megszelidíti.
Egy kisfiú és egy kislány anyukája.

Oroszlán Judit – Helen Doron tanár, szerkesztő/fordító
Judit néni egy igazi maximalista a tanítás terén is. Kezdőtől felsőfokig tanít a nyelviskolában gyerekeket, fiatalokat. Fantasztikus dolgokat bevet a legkeményebb nyelvtan tanítására és a kamaszok lelkesítésére. Óráin az angol szlengek, viccek, furcsa, de hasznos kifejezések is mindennaposak.
Két iskolás, egy fiú és egy kislány anyukája.

Tóth Erzsébet – Helen Doron tanár, fordító, jógaoktató
Böbe néninél pozitívabb, elfogadóbb szemléletű emberrel nehéz találkozni. Az órái, még a nyelvvizsgára készítők is tele vannak vidámsággal, remek feladatokkal, ahol az angol mellett edzi és növeli a gyermekek önbizalmát is.
Nagy alázattal fordul a tanítványai és a tanítás felé.