Pestszentlőrinc, Pestszentimre

 
 
 
 
 
 
 
 
Kisiskolások – 6-12 éves korig

A gyerek nem egy edény amit tele kell tölteni, hanem fáklya amit lángra kell lobbantani.

G. Galilei

Emlékszel még az általános iskolai nyelvóráidra?

Kák tyibjá závút? Minyá závút… Ennyi maradt a sokévnyi tanulásból. Ma már rendesen leírni sem tudom ezeket a szavakat.

Az idő nagy részében csak írtunk, felolvastunk a könyvből, és szótáraztunk. Brrr…! Vagy emlékszel arra, amikor szódolgozatra készültél? Hétvégén magoltad, hétfőn megírtad ötösre, de kedden már egy szót sem tudtál az anyagból? Évekig próbáltál nyelvtani szabályokat valahogyan belepréselni az agyadba, de mai napig sem tudod őket alkalmazni.

Nyelvtudásunkat nem csak szókincsünk határozza meg, hanem az is, hogy bennünk lüktet-e a nyelv ritmusa, dallama, hangulata, mentalitása, hogy megszületett-e bennünk a nyelv. És miért csak a kommunikáció először? Mert a nyelv nem a nyelvtanban él, hanem a nyelvtanon túl.

Hevesi Mihály (nyelvtanár, fordító, Waldorf-tanár) – A nyelvtanulás művészetéről
 
 

… szülőként mit szólnál egy olyan nyelvórához, ahol gyermeked először szóban tanulna meg kommunikálni?

Nem egy nagy osztályban, csupán 4-8 gyermekkel együtt… Játszva, énekelve, sokat mozogva, társasjátékozva – felelés, házi feladat és stressz nélkül! Ahol a te gyermeked sem félne angolul megszólalni, mert rengeteg pozitív megerősítést kapna. Ahol – hosszú évek kínlódása helyett már – 2-3. osztályos korában junior nyelvvizsgát, 8. osztályos korára pedig felnőtt középfokú nyelvvizsgát tehetne, mégpedig teljes magabiztossággal?
A diákok nem azért jönnek az iskolába, hogy a tanárt nézzék.
A gyerekek részesei akarnak lenni a tanulás folyamatának!

Jump With Joey,
More Jump with Joey,
A Tale of Two Tails,
Paul Ward Explores,
Paul Ward And The Treasure


tanfolyamainkon kifejezetten az általános iskolás korosztály igényeihez és érdeklődéséhez igazodó programot kínálunk. Célunk, hogy a nyelvtanulás ne teher, kényszer, hanem örömforrás legyen.
Adj gyermeked kezébe olyan életreszóló ajándékot, mellyel nagyobb lehetőségek várják az élet minden területén! …ugye emlékszel még a te óráidra, – gyermekednek melyik tanulási formát választanád nyugodt szívvel?

Jelentkezz most és gyere el gyermekeddel ingyenes bemutató óránkra!