Pestszentlőrinc, Pestszentimre

 
 
 
 
 
 
 
 
Babák – 3 hónapostól 3 éves korig

Sokan gondolják azt, hogy a babák képtelenek nyelvet tanulni, hiszen még beszélni sem tudnak. Pedig gondolj csak bele! Gyermeked anyanyelvét – legyen az magyar, angol vagy éppen szuahéli – már születése pillanatától elkezdi tanulni.

Emlékszel még mit csináltál, mikor születése után legelőször megláttad őt? Megölelted, megcsókoltad, potyogtak a könnyeid, és… Elkezdtél hozzá beszélni.

baba mama angol gyerek tanítás tanfolyam oktatás

Pedig tudtad, hogy 1-2 éves koráig nem fog megszólalni, de azt is tudtad, hogy agya és érzékei úgy szívják be a körülötte lévő világot és nyelvet, mint a szivacs. Ha valaki akkor azt mondja neked, hogy „Minek beszélsz hozzá? Még nem is tud beszélni. Különben sem érti, amit mondasz.”, mit válaszoltál volna neki? (Itt többféle variációt is el tudok képzelni, de maradjuk csak egy finomabb változatnál 🙂 ) Azt mondanád neki, hogy „Butaságokat beszélsz.”, és igazad is van. A Science című neves tudományos lap közölte egy magyar tudós, dr. Kovács Ágnes Melinda kutatását. Kovács tanulmánya igazolja azt, hogy a nyelvek megkülönböztetése és a több nyelv egyidejű tanulása már azelőtt megkezdődik, hogy a gyerek egyáltalán beszélni tudna. (A teljes cikket elolvashatod ide kattintva.)


Baby’s Best Start,
Toddler’s Best Start,
It’s a Baby Dragon
tanfolyamainkon a gyermeked ezen természetes képességére építünk.

Játékos foglalkozásainkon fontos nyelvi alapokat teremtünk számára, miközben rengeteg közös élményben lesz együtt részetek. Ráadásként szakembereinktől rengeteg hasznos ötletet kapsz gyermeked otthoni nyelvi, és általános fejlesztéséhez. A heti rendszerességű angol foglalkozásokon gyermeked szociálisan is sokat fejlődik majd, mely később nagyban megkönnyíti a bölcsődébe, óvodába való beszoktatásukat.

Nagy előnye és pozitívuma a módszernek, hogy a baba-mama foglalkozások a szülőkkel együtt zajlanak, játékosan, zenével, a gyermek minden érzékszervét megmozgatva adja át az ismereteket, azaz sajátítja el a nyelv használatát és nem „tanul”. A módszer a korai fejlesztés jó példája, és hozománya, hogy egy másik nyelv használatára is felkészít, ami Európai Uniós polgárként gyermekeinknek már nélkülözhetetlen lesz a boldoguláshoz.

Csordás Ágnes Katalin elnök, Magyar Védőnők Egyesülete

Ugye mennyivel könnyebb dolga lesz az életben, ha szülőként ezt a lehetőséget a kezébe adod?
Jelentkezz most és gyere el gyermekeddel ingyenes bemutató óránkra!