Pestszentlőrinc, Pestszentimre

 
 
 
 
 
 
 
 
Online anyagok

Szórakoztató angoltanulás online formában is!

A Helen Doronnál nem csak az osztályteremben folyik angoltanulás. Számos szórakoztató online oktatóprogramot írtunk, melyek a szókincset fejlesztik és segítik az ifjú diákokat, hogy otthonosabban mozogjanak az angol nyelv világában.

A Kangi Club online játszófelület, ami a 3-12 éves gyermekeknek kínál játékos oktatóprogramokat. A Helen Doronos diákok saját jelszót kapnak, mellyel ők vagy szüleik beléphetnek és megtalálhatják az épp tanultaknak megfelelő játékokat. Az alkalmi látogatók pedig a vendégzónában játszhatnak.

Helen Doron Song Club néven saját YouTube csatornát is fenntartunk, ahol a 0-6 éves korú gyermekeknek szóló dalok és filmek hallhatók, illetve láthatók.

Helen Doron Clips oldalon már 6-9 éves gyerekeknek is találsz hasznos videókat, meséket.

A Helen Doron Radio Internetes rádióállomás, mely összeköti a világ tini fiatalságát, természetesen az angol nyelv segítségével.

A First Words in English with Flupe az első Helen Doron mobil játék applikáció. Ez a mókás oktatójáték a legifjabb mobilhasználóknak készült. (2-5 éveseknek) Elég egy egyszerű érintés, és kezdődik a kaland! Ideális a kisgyermekeknek.