Pestszentlőrinc, Pestszentimre

 
 
 
 
 
 
 
 
Teen Camp – English all day

Intenzív napközis angoltábor a 18. kerületben

Időpontok:

július 11-15

július 25-29

A tábor bázishelye: 18. kerület, Szent Lőrinc sétány 4., Helen Doron Gyereknyelviskola (a Lőrinci piac mellett). Kiránduló napon is innen indulunk és délután ide érkezünk vissza.
A tábor ideje: 9 órától 16 óráig, ügyeletet igénybe lehet venni 7:30-9 illetve 16-17 óráig (térítésmentesen)
Jelentkezem

A Teen Camp programjaiból:

Eész napos angol nyelvű környezet. plusz heti 15 intenzív irányított angolóra.
Programok: Élménygokartozás a Gokartbudapest pályáján, interaktív filmklub, csokimúzeumtúra a Szamos Csokoládé Múzeumban, ahol megismerjük a csokoládé történetét, különleges csokikat kóstolunk és elkészítjük a sajátunkat is. Kirándulás a Kopaszi-gátra. Angolozás szempontjából pedig nem elhanyagolható a heti 15×45 perc irányított intenzív szókincsfejlesztő angolóra.

Figyelem! A maximum csoportlétszám 6 fő. Jelentkezz időben, le ne maradj!

Képek egy előző Teen Camp – ről és a tavalyiról itt.


Képek a (bentlakásos) Teen táborunkról.


A táborban a résztvevők angol beszédkészségét fejlesztjük, éppen ezért a tábor nyelve az angol, ezért ezt a tábort haladó nyelvtanulóknak ajánljuk, kezdőknek nem. Korosztály: 10 -15 évesek

Az 5 napos tábor ára: 58.000 Ft

A tábor ára tartalmazza az étkezést (tízórai, ebéd – az Új Tündérkertben, uzsonna), gokartozás, belépők, angolórák árát. A hétre érvényes BKK bérleted hozd magaddal! A tábor ára azt nem tartalmazza.

Miért a Teen Camp?
Maximum 6 fős csoportok, így mindenki angol tudását egyénileg is tudjuk fejleszteni. Egész napos angol nyelvű környezet, izgalmas programok. Látványos fejlődés!

Haverok – Buli – Angol