Pestszentlőrinc, Pestszentimre

 
 
 
 
 
 
 
 
Cambridge Camp

Intenzív angoltábor 8-13 éveseknek a 18. kerületben

Időpont: június 20 – 24

A tábor bázishelye: 18. kerület, Szent Lőrinc sétány 4/D., Helen Doron Gyereknyelviskola (a Lőrinci piac mellett). A tábor ideje: 9 órától 16 óráig, ügyeletet igénybe lehet venni 7:30-9 illetve 16-17 óráig (térítésmentesen)

Étkezés: háromszori minőségi étkezés. Tízórai – gyümölcs, egészséges rágcsálnivaló, ebéd – az Új Tündérkert étteremben, uzsonna – szendvics zöldséggel vagy sütemény.

Jelentkezem

Azoknak a gyerekeknek ajánljuk akik A1, A2 (Movers, Flyers) szinten vannak angolból, (külsős diákoknak szintfelmérő teszt szükséges).

A programokból: a tábor hetében 18 x 45 perces Helen Doron angolórát tartunk a gyerekeknek, gyakoroljuk a szinthez tartozó (Cambridge Movers) vizsgán előforduló feladattípusokat: hallás utáni szövegértést, önálló tesztírást, a nyelvtani részeket, a helyesírást.

A délutáni foglalkozásokon: különféle szórakoztató feladatok és versenyek során erősítjük a szóbeli kommunikációt, és elmélyítjük a  szükséges szóanyagot.

Persze nem felejtjük el, hogy nyár van és szünidő! 😉 A komoly munka mellett azért lesz móka bőven, ahogy egy nyári táborhoz illik!

Az 5 napos tábor ára: 47.000 Ft

A tábor ára tartalmazza:
az intenzív heti 18 Helen Doron angolórát, az angol-, kézműves-, szabadidős foglalkozásokhoz szükséges eszközöket, napi háromszori étkezést (tízórai, ebéd – Új Tündérkert étteremben, uzsonna)

A tábor után június 25-én vizsgázási lehetőséget biztosít iskolánkban a British Council. Részletekről iskolánkban lehet érdeklődni. (Vizsgára a jelentezési határidő 2022. május 10.)

A 2021-es Cambridge táborunk képei itt láthatók.