Pestszentlőrinc, Pestszentimre

 
 
 
 
 
 
 
 
Teen Camp – English all day

Angol nyelvű napközis tábor 11 éves kortól a 18. kerületben

Időpontok:

július 27-31

augusztus 10-14

A tábor bázishelye: 18. kerület, Szent Lőrinc sétány 4., Helen Doron Gyereknyelviskola (a Lőrinci piac mellett). Kiránduló napon is innen indulunk és délután ide érkezünk vissza.
A tábor ideje: 9 órától 16 óráig, ügyeletet igénybe lehet venni 8-9 illetve 16-17 óráig (térítésmentesen)
Jelentkezem

A Teen Camp programjaiból:

A vírus miatt az eredeti programot úgy alakítottuk át, hogy ne kelljen BKV-n utaznunk és kerüljük a tömeget a tábor alatt. Szerencsére így is szó szerint nagyon ütősre sikerült a kamaszok tábori programja.
Heti két alkalommal elsajátítják a baseball alapjait, a tábor végén pedig kihívóikkal egy bajnoki meccset is játszanak. Az élmény-gokartozás szerencsére benne maradhatott a heti tervben, de ide sem tömegközlekedéssel, hanem kisbusszal megyünk. Ezen kívül még filmclub-on is részt vesznek a táborozók. Angolozás szempontjából pedig nem elhanyagolható a heti 15 irányított intenzív angolóra.

Figyelem! A maximum csoportlétszám 6 fő. Jelentkezz időben, le ne maradj!

Képek az előző Teen Camp – ről

Képek a (bentlakásos) Teen táborunkról.


A táborban a résztvevők angol beszédkészségét fejlesztjük, éppen ezért a tábor nyelve az angol! Ezt a tábort B1-B2-es szinten lévőknek ajánljuk, kezdőknek nem.

Az 5 napos tábor ára: 54.000 Ft

A tábor ára tartalmazza az étkezést (tízórai, ebéd – az Új Tündérkertben, uzsonna), programok, utiköltség, angolórák árát.

Miért a Teen Camp?
Maximum 6 fős csoportok, így mindenki angol tudását egyénileg is tudjuk fejleszteni. Egész napos angol nyelvű környezet + 15×45 perc szókincsfejlesztő foglalkozás. Izgalmas programok. Látványos fejlődés!

Haverok – Buli – Angol